Huurvoorwaarden

 • Optie

  U kan, voordat u definitief reserveert, een optie nemen van 1 week. U heeft dan de mogelijkheid om bv. de vluchten te regelen. De optie is wel onder voorwaarde dat, als iemand anders in de 'optie periode' het appartement wil huren, u nog 24 uur de gelegenheid heeft om over te gaan tot definitief reserveren of om de optie te laten verlopen.

 • Reservering

  Zodra u te kennen geeft dat u wenst te reserveren, ontstaat de huurovereenkomst (het nemen van een optie valt hier niet onder) en gaat u akkoord met deze huurvoorwaarden. Wanneer u reserveert staat uw boeking vast. U ontvangt van ons een huurovereenkomst, die u ondertekend terug dient te sturen.

 • Betaling

  Er wordt een voorschot gevraagd van 20% op de huurprijs, betaalbaar binnen de 10 dagen. Het saldo van de totale huursom dient 2 maanden voor aankomstdatum te zijn betaald.

 • Waarborg

  De huurwaarborg bedraagt 100 € (4B en 4C), 150 € (Puerto) of 200 € (Ancora) en wordt ten laatste binnen 3 weken na uw vertrek teruggestort. Indien de huurperiode langer is dan 1 maand wordt de waarborgsom verhoogt in verhouding tot de huurperiode. De elektriciteitskosten worden afgetrokken van de waarborg alsook eventuele schadekosten. Bij aankomst en vertrek worden de meterstanden opgenomen.

 • De prijzen

  U vindt de huurprijzen terug op onze website. Deze zijn aangepast naargelang het tijdstip en de duur van de huurperiode.
  Inbegrepen in de huurprijs : satelliet TV, WiFi, water en gas alsook het gebruik van het beddengoed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Er zijn 2 paar lakens per bed. Een handdoeken pakket is inbegrepen in de Ancora. Deze omvat 1 theedoek, 1 badhanddoek en 1 handdoek per persoon.
  Niet inbegrepen in de huurprijs : de eindschoonmaak en de elektriciteitskosten. Een handdoeken pakket kan gehuurd worden aan 8 € / persoon (voor de Puerto). Dit pakket omvat 1 theedoel, 1 handdoek, 1 badhanddoek en 1 strandlaken.

 • Minimumverblijf

  De verhuurperiode tussen 1 november en 31 maart is minimum 3 weken en maximum 5 maanden. Mits overleg kan de minimum periode worden aangepast.
  De verhuurperiode tussen 1 april en 31 oktober is minimum 1 week en maximum 2 maanden. Mits overleg kan de maximum periode worden aangepast.
  Aankomst en vertrek zijn elke dag mogelijk.

 • Annulering

  Bij annulering wordt het huurcontract eenzijdig geannuleerd.
  Het voorschot wordt niet terugbetaald.
  Voor huurperioden tot en met 1 maand :
  De annuleringskosten = 50% van de huur, bij annulering minder dan 1 maand voor aankomst.
  Bij annulering minder dan 2 weken voor aankomst wordt 100% van de huur in rekening gebracht.
  Voor huurperioden meer dan 1 maand :
  De annuleringskosten = 50% van de huur bij annulering minder dan 2 maanden voor aankomst.
  Bij annulering minder dan 1 maand voor aankomst wordt 100% van de huur in rekening gebracht.
  Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, vindt geen terugbetaling plaats.
  WIJ ADVISEREN U TEN ALLE TIJDE EEN ANNULERINGSVERZEKERING AF TE SLUITEN.

 • Schade aan het appartement en inventaris.

  In elk appartement is er een inventarislijst aanwezig. Bij verlies, ontvreemding, breuk of beschadiging van de goederen, zullen de herstelling- of nieuwkosten afgetrokken worden van uw waarborg, alsmede elke extra schoonmaakbeurt wanneer de eigendom werd verlaten in onredelijke staat. Indien het bedrag de borgsom overstijgt, zullen de totale kosten worden doorgerekend.
  De huurder dient in geval van schade de beheerder direct op de hoogte te stellen. Indien u gebreken constateert, die niet door u toedoen maar door slijtage of normaal gebruik zijn ontstaan, verzoeken wij u vriendelijk dit ook direct te melden, zodat we het spoedig kunnen vervangen of oplossen.

 • Verlies van sleutels en andere toebehoren

  Bij verlies van sleutels, afstandsbedieningen en andere toebehoren van het appartement, zullen wij de kosten om deze items te vervangen aan u doorberekenen. De kosten zullen verrekend worden met de borgsom.

 • Gebruik van water

  Het gebruik van water is weliswaar inclusief tot normaal verbruik, maar wij willen u toch verzoeken spaarzaam te zijn met het gebruik ervan.

 • Airconditioning

  Wij willen u dringend verzoeken de airconditioning alleen te gebruiken indien nodig; dus niet overdag in de slaapkamers, als de ramen open staan of als u niet thuis bent. Onnodig gebruik van airconditioning is de grootste oorzaak van een hoog stroomverbruik.
  Een aantal tips om het energieverbruik van de airco in toom te houden:
  1; Zorg voor zo min mogelijk invallende zon. Scherm de te koelen ruimte af voor de zon, door gordijnen dicht te doen of de zonnewering te laten zakken.
  2. Maak gebruik van koele buitenlucht. Wanneer het kan koel je de ruimte met frisse buitenlucht. Bijvoorbeeld 's nachts of 's morgens vroeg.
  3. Zet de airco op tijd aan! Als je de airco aanzet wanneer het te heet wordt in de ruimte, ben je eigenlijk te laat. De airco hoeft minder hard te werken en je bespaart energie als je hem al aan hebt staan voordat de hitte de ruimte is binnengedrongen.

 • Niet toegelaten

  Het is verboden te roken in de appartementen.
  Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

 • Babybedje

  Op eenvoudige vraag bij uw boeking, zetten wij voor u een babybedje klaar. Deze service is gratis.

 • Bezetting

  De maximale bezetting van elk appartement staat vermeld bij de beschrijving. Eén kind tussen de leeftijd van 0 en 4 jaar, is als extra toegelaten.
  De maximale bezetting moet strikt gerespecteerd worden. Dit geldt ook wanneer u bezoek ontvangt.

Indien de huurvoorwaarden niet worden nageleefd, wordt de huurwaarborg niet terug betaald.

Contact

Christine Loobuyck
+32 477 457 459
christine@go2altea.be

Locatie
Volg ons op
Abonneer u op onze Nieuwsbrief
Dit veld moet een E-mail adres bevatten.
Dank u. Uw Email adres is goed ontvangen.×
Oeps, iets ging fout. Wijn hebben uw Email NIET ontvangen.×